Elke 3e vrijdag van de maand bij P.C.A. in Amstelveen

DE DISCO-TRAIN 70s 80s 90s PARTY !!

Een avond gezellig uitgaan in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen,
de beste muziek en geweldige DJ’s voor een betaalbare prijs

70s 80s 90 PARTY

Disco-Train neemt je mee terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90 met herkenbare Discohits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV

We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Beleef bij Disco-Train opnieuw het échte discogevoel.

THE BEST DISCO IN TOWN

Stap op de Disco-Train en ga terug in de tijd bij dit spetterende discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s & 90′s !

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet.  Club Nouvelle is aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer.

De Disco-Train party is een revival van de jaren ’70, ’80 & ’90 met de beste muziek van toen.

Stilstaan? Onmogelijk!

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de XL Beach Party draaien we de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

DJ’S @ THE 70s 80s 90s PARTY

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Bij de Disco-Train party’s staan regelmatig bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN, achter de knoppen.

Deze garantie kunnen wij je geven:  bij de 70s, 80s & 90s Disco Party in Amstelveen ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

IETS TE VIEREN ?!

De Disco & Classics Party is natuurlijk dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of de volgende dag te vieren.

Voor bedrijven en groepen heeft Disco-Train diverse unieke mogelijkheden. Wie met de complete personeelsvereniging, afdeling of gewoon met een groep gezellige collega’s of vrienden wil komen, kan een arrangement boeken.

Vraag naar de groepsarrangementen.
Klik hier en vraag informatie aan

GRATIS !!

Elke avond is het genieten van een GRATIS uitgebreid buffet. Dit wordt rond 00:00 uur geserveerd.

DRESSCODE

Wij hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!!

Maar neem je de moeite om je te verkleden, maak het dan zo gek als je wil, haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek, trek je glitter jurkje of een vreselijk foute disco-outfit aan.

70s 80s 90s DISCO CLASSICS PARTY

Data:  Elke 3e vrijdag van de maand
Tijden: 21:00 – 3:00 uur

Leeftijd: 25+
Nog geen 25? Je wil toegang? Klik hier

P.C.A. – CLUB NOUVELLE
Touwslagerij 11 – Amstelveen

Website PCA – Club Nouvelle:   Klik hier

Voorverkoop: € 9,50 (excl fee)
Aan de deur:  € 13,=

Inclusief GRATIS Uitgebreid Buffet
Inclusief GRATIS Warme & Koude Snacks
Inclusief GRATIS Broodje bij vertrek

UITSLUITEND ON-LINE VERKOOP

>> ON-LINE TICKET VERKOOP

Geen Arrangementen verkrijgbaar

Gratis voor de deur

  

 

 

Win een V.I.P. Treatment,  een groepsticket of tickets voor twee, kijk op onze Facebook Pagina 

FACEBOOK WIN ACTIES