Na talloze uitverkochte, gezellige, té gekke en uitbundige Party’s
arriveert Disco-Train op ZATERDAG 17 MAART bij Grandcafé De Heeren met:

BACK TO THE 70s 80s & 90s

Het leukste, de beste, de meest swingende disco feest in de regio

70s 80s 90s @ De Heeren

Back To The 70s 80s & 90 is een avondvullend spektakel, een avond “los gaan” in een ongedwongen sfeer.

De Disco Party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.

Disco-Train neemt je mee terug naar de 70s, 80s & 90s met herkenbare Discohits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV

BACK TO THE 70s, 80s, 90s

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. De zalen zijn aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren en discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer.

DRESSCODE

We hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!! Niets is te gek bij de Disco & Classics Party’s XL. Hier mag je helemaal los gaan! Kan je eindelijk weer eens je disco outfit aan.


THE DISCO-TRAIN DJ’S
THE VERY BEST 70s 80s & 90s

YOU NAME IT, WE PLAY IT !

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco Classics Party XL de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s Top-Pop, de Soul Show, Countdown en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

DJ’S @ DISCO-TRAIN

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

VIP WIN ACTIE

Op FACEBOOK: een volledig verzorgde avond als onze VIP waar we jullie vanaf de entree als VIP begeleiden naar jouw VIP tafel waar de bubbels al op jullie wachten.
Hoe tof is dat!

Klik HIER of op de afbeelding !!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Back To The 70s 80s & 90s
Datum:  Za  17 maart  |  Tijden:  21:00 – 2:30 uur
Leeftijd: 25+  |  Nog geen 25? Je wil toegang? Klik hier

Voorverkoop: € 10,=  
Early Bird Ticket: € 7,50  OP=OP
Aan de deur: € 15,=

Tickets excl € 1,= fee (max € 6,=)
€ 0,60 transactie kosten per bestelling

Te koop bij Grandcafé De Heeren

Grandcafé De Heeren
Middenweg 247B – Heerhugowaard
Website De Heeren: Klik hier

GRATIS ruime parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand.