25 DECEMBER

DISCO-TRAIN
X-MAS PARTY

De X-Mas Party in Amstelveen is een Disco Feest in a Winter Wonder Land. De Kerstsfeer is compleet met kerstbomen, kerstballen en veel groen en rood.

Ook deze editie is een avondvullend spektakel, een avond “los gaan” in een ongedwongen sfeer.

De Disco-Train X-Mas Party is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s op een top locatie en dát voor een betaalbare entreeprijs.

Heel Club Nouvelle is in kerstsfeer aangekleed, spiegelbollen draaien overuren en de zwoele verlichting zorgt voor de juiste sfeer. 

DJ Bo-Below en D Johan draaien voor jou de beste én lekkerste Disco & Dance hits uit de 70s, 80s, 90s & 00s. Natuurlijk zullen de populaire hits uit de top-40 van NU én de X-Mas songs niet ontbreken.

De X-Mas Party is een ultieme beleving van 1e Kerstdag met de beste muziek. 
Stilstaan? Onmogelijk!

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers van toen én nu, die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train X-Mas Party draaien de DJ’s de grootste Disco-Hits uit de tijd van Avro’s Top-Pop, de Soul Show, Countdown en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af met de Disco-Train DJ’s. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

Club Nouvelle verzorgt deze avond een compleet en zeer uitgebreid én luxe buffet. Je betaalt NIETS extra, het buffet is helemaal gratis. 

Bij binnenkomst krijgt iedereen een gratis welkomstdrankje én tussendoor krijg je ook nog lekkere hapjes.

 

We  hanteren géén verplichte dresscode!! We vinden het heel leuk als je in je kerst outfit komt, maar kom vooral zoals jij dat wil!! 

Hier mag je lekker gek doen!
Kan je eindelijk weer eens je rode kerstjurkje of je disco outfit aan.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Achter de draaitafels staan echte toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s  ben je altijd verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Natuurlijk kan je ze ook aanvragen.

VERZOEKNUMMERS

DISCO-TRAIN X-MAS PARTY
Datum:  Ma 25 december
Tijden: 22:00 – 4:00 uur

Leeftijd: 25+
Nog geen 25? Je wil toegang? Klik hier

Voorverkoop: € 14,= (excl fee)  
Aan de deur: € 17,50

INCLUSIEF:
GRATIS Welkomstdrankje
GRATIS Uitgebreid X-Mas Buffet
GRATIS Warme & Koude Snacks
GRATIS Broodje bij vertrek

Online vvk prijzen zijn excl € 1,= fee en € 0,60 per trensactie.
Fee is max € 6,= per bestelling.

Koop tickets on-line

P.C.A.  CLUB NOUVELLE

Touwslagerij 11 – Amstelveen

Website PCA (Club Nouvelle)  Klik hier

Parkeren, voor de deur is gratis